Personal training palvelut: fitpark.fi

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kesän kuulumiset -yksi uusi ammatti lisää ja omat tavoitteet

Kesäkuussa toteutui yksi pitkäaikainen haaveeni kun valmistuin Spartan Gear Toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi. Halu auttaa muita saavuttamaan elämäntapamuutoksia ja oivaltamaan terveellisen ravinnon merkityksen omaan hyvinvointiin on vuosien varrella kasvanut suureksi intohimoksi. Se että saat jonkun oivaltamaan kuinka suuri merkitys sillä mitä laitat suuhusi on sillä miten voit sekä henkisesti että fyysisesti. Itse aikoinani nuoruudessa treenatessa ei todellakaan ajatellut mitä sitä suuhunsa laittoi. Kuvitteli että kun treenaa paljon voi syödä mitä vaan, ei se niin mene. Nykyään ihmisten suurimpia virheitä treenatessa taitaa olla se että syödään aivan liian vähän. Varsinkin jos tavoitteena on kehittyä ja saada lisää lihaksia ravinnon määrä on hyvinkin tärkeä. Myös laihduttaessa on otettava huomioon että saadaan riittävästi ravintoa jottei elimistö käänny itseään vastaan ja mene säästöliekille. Liian niukka ravinto laihduttaessa vaikuttaa myös merkittävästi aineenvaihduntaan hidastaen sitä ja näinollen myös tekee laihduttamisesta vaikeampaa, elimistö saattaa kerätä nestettä ja paino voi jopa nousta.


Ruissalo 15.6.2015

Monet sairaudet olisivat myös paremmin hallinnassa jos ravintoon kiinnetettäisiin enemmän huomiota esim. diabetes, astma, erillaiset allergiat ja ihosairaudet. Itse lapsesta saakka atooppista ihottumaa sairastaneena sain vihdoin avun kun luovuin maitotuotteista. Niinkin yksinkertainen asia ja kukaan lääkäri ei koskaan ottanut asiaa puheeksi tai ehdottanut maitotuotteiden poisjättämistä. Minkäänlaisia kortisonivoiteita ei ole tarvinnut käyttää enää moneen kuukauteen. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan jos kärsii atooppisesta ihottumasta. 

Iltalehdessä aiheesta 3.6.2015
Omakohtaista kokemusta tervellisten elämäntapojen vaikutuksesta sairauksien hoidossa on myös sairastamani fibromylgia. Sairaudesta voit lukea lisää täältä. Liikunta ja oikea ravinto ovat pitäneet pahimmat kivut poissa vaikkakin tähän ei ole mitään parannuskeinoa ja täysin kivutonta päivää ei ole mutta halu pysyä liikuntakykyisenä ja aktiivisena on suurempi kuin luovuttaminen tai lääkkeisiin turvautuminen.Siksi olen valmis tekemään parhaani ja sitoutumaan terveellisiin elämäntapoihin koska haluan voida niin hyvin kuin se on mahdollista.

Heinäkuussa pidin ensimmäisen toiminnallisen ulkotreenin ihanassa auringon paisteessa. Aika moni viettää lomaa juuri kesällä ja treenaaminen ei silloin kuulu lomasuunnitelmiin mutta omasta mielestä juuri kesällä on mukava treenata kun voi olla ulkona, talvella sitä saa taas olla sisällä kuntosaleissa ihan tarpeeksi. Rohkeasti kaikki mukaan! Oman kehon paino pääasiassa treenivälineenä joten sopii aloittelijoillekin tosi hyvin. 
                                                                      
Minä
  
Siskoni ja aviomieheni näyttävät mallia.



Lisätietoja ulkotreeneistä ja muista palveluistani löydät osoitteesta: fitpark.fi ja facebookista: Fitpark

Oma matkani kohti huhtikuussa järjestettäviin bodyfitness masters SM- kisoihin jatkuu edelleen tavoitteellisesti. Tällähetkellä ollaan vähennetty hiilihydraatteja merkittävästi niiltä päiviltä joilloin ei ole treenejä. Tarkoitus saada painoa muutama kilo pois jotta itse kisadieetti ei olisi sitten liian rankka.
                                                                     

Kuvassa ennen dieetin alkua ja painoa 75kg

Mukavaa kesän jatkoa, pidetään tavoitteet korkealla ;)

-Pia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti