Personal training palvelut: fitpark.fi

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Usko itseesi ja unelmiisi, elä ja nauti!

Vuosi lähenee lopppua ja on aika muistella kulunutta vuotta, kaikkea mitä on tullut tehtyä ja saavutettua ja mitä ensi vuosi tuo mukanaan.

Tänään oli mun tämän vuoden viimeinen treeni ja se vedettiin yhdessä PT- Ramin kanssa Gym-2000 Turussa. Kiitos siitä, olkapäät tulessa vieläkin ;)
Tänä vuonna kertyi salitreenejä hiukan reilu 200kertaa, mikä tarkoittaa sitä että 5krt viikossa treenit ja joka viides viikko lepoa. Huh huh aika määrä! Ja tähän päälle vielä työpäivät, koti ja perhe. Välillä on ollut todella raskasta sovittaa kaikkia asioita ja treenejä mutta sitkeesti on menty ja yhtään treeniä ei oo jätetty välistä. Jos on asettanut itselleen tavoitteita niin niistä kannattaa pitää kiinni, oli ne sitten mitä tahansa. Liikaa jos miettii ettei uskalla tai ei oo aikaa niin kohta sitä huomaa olevansa vanhainkodissa ja katuvansa sitä ettei koskaan tehnytkään asioita joista haaveili.

" Tämä on Sinun elämäsi. Tee sitä, mitä rakastat tehdä ja tee sitä usein. Jos et pidä jostain, tee siihen muutos. Jos inhoat työtäsi, eroa. Jos inhoat harrastustasi, lopeta. Jos sinulla on liian vähän aikaa, lopeta TV:n tuijottaminen. Jos etsit elämäsi rakkautta. pysähdy; hän ei voi löytää sinua, jos juokset vain eteenpäin. Älä vaivaa päätäsi turhilla ongelmilla, elämä on yksinkertaista. Kun syöt, arvosta jokaista suupalaa. Kaikki tunteet ovat kauniita. Älä peitä niitä. Avaa mielesi ja sydämesi uusille asioille ja ihmisille. Erilaisuus on hyvä asia. Matkustele.. ja eksy. Se auttaa sinua löytämään itsesi. Jotkut tilaisuudet osuvat kohdalle vain kerran. Tartu niihin. Elämä on lyhyt. Elä se.♥

Nimenomaan! Mä olen tänä vuonna lukenut itselle uuden ammatin ja vaihtanut sen myötä työtä, tutustunut moniin uusiin ihaniin ihmisiin, saanut uusia ystäviä, haastanut itseä uusiin tavoitteisiin treenien suhteen, ottanut tosissaan omaan aikaa vain itselle ja tehnyt asioita joista nautin, suosittelen todella tekemään niin, kyllä se koti siellä pysyy ja ne lapsetkin on varmaan iloisempia kun äiti voi hyvin ja mieskin tykkää :)






Tänä vuonna en myöskään stressaa Joulusta koska se tulee jokatapauksessa ja aattona olen vielä töissä. Joulukuusi on mutta koristeet vielä laatikoissa ja kaapissa, ehkä ne sieltä kaivan tai ehkä en :) Jouluruokia meidän perheessä ei syödä, kalkkunaa, kanaa ja kalaa kyllä! Ja minä en leivo kun ei niitä herkkuja syödäkään. :)

Ensi viikko on mulle kehonhuoltoa, töitä sekä lepoa ja ensivuonna jatketaan harjoituksia ja niin, mahtuu sinnekin uusia suunnitelmia mutta niistä myöhemmin! :)





Iloista Joulua ja uusia haasteita ensivuodelle!

-Pia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti