Personal training palvelut: fitpark.fi

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kevättä rinnassa :)

Ompas sitä aika kulunutkin nopeesti ja hetki vierähtäny viime kerrasta :) No ensinnäkin tänään on mun hääpäivä ja oltiin miehen kanssa ulkona syömässä, kaloreita en tänään laskenut todellakaan vaan söin kyllä kaikkea mitä mieli teki :) Vähän on turvonnut olo mutta tekee hyvää kropalle välillä pikku hiilari överit!

Aamulla oltiin jo ysiltä salilla ja kyytiä sai olkapäät- ojentajat ja rinta. Ai että mä tykkään mun uudesta treeniohjelmasta, pääasiassa ihan tuttuja liikkeitä mutta joukossa muutamia uusia juttuja, jes taas on kova puhti päällä :)

Välillä sitä miettii että mistä tän kaiken energian ammentaa kun on kuitenkin toi työharjoittelu menossa ja välillä aika pitkiäkin päiviä, jopa 12 tuntisia, mutta kai se on vaan tää intohimo treenaamista kohtaan. Huomenna aamulla olis ensin jalkatreeni ja sen perään kahvakuulatunti, onneks on iltavuoroviikko niin saa rauhassa olla salilla, suurin osa ihmisistä käy kuitenkin alkuillasta tai heti töiden jälkeen. Joo iltavuorot on tosiaan siitä kivoja että aamulla on energiaa treenata paremmin kuin sitten työpäivän jälkeen:) Eipä kai tässä sitten muuta kun valmistelua ensiviikkoa varten, eväiden tekoa ja treenikassin pakkaamista.
Kesää kohden :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti