Personal training palvelut: fitpark.fi

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lepoviikko takana

Tämä viikko oli totaalinen lepoviikko, siis treeneistä, en astunut jalallakaan salille, hyvä niin koska tarkoitus olikin ladata akkuja niin fyysisesti kuin henkisestikin että jaksaa taas painaa :) Alkuviikosta vielä tuli melkein morkkista kun en menny salille mutta loppuviikkoa kohden helpotti jo ja hyvältähän tää tuntui :)
Töissä oli pitkiä päiviä tällä viikolla et toisaalta ihan hyvä, ei olis paljon ylimääräistä aikaa jäänytkään.
Onneks aurinko paistaa ja lämmittää, kelpaa mulle :)
Tänään oltiin jo heti aamusta ennen ysiä Ruissalon laiturilla ja nautin viikon ainoosta vapaapäivästä ja ilmat ainakin suosi meitä. Sit sattu hassu juttu kun katottiin jo kaukaa et siihen laiturille on tulossa iso purjevene ja ne tuli ihan siihen meidän kohdalle ja sitten kapteeni huikkas et "haluuks te tulla kyytiin?" No totta hitossa! Mukava päivä siis laiturilla vaihtus purjevene kyytiin :) Aikast siistiä :)
Meidät palautettiin samaan paikkaan ja maattiin vielä muutama tunti siinä laiturilla, nyt on mukava ja rentoutunut fiilis aloittaa huomenna uusi treeniohjelma, varmasti tulee olemaan välillä raskasta mutta hyvillä mielin kohti kisalavoja! Täältä tullaan, olen valmis! :)





-Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti